måndag 4 oktober 2010

Gratulationer idag...


till Maia...min äldsta vän, i förrgår en liten docka...idag en värdig farmor
Marianne!...en höstblomma till Din ära!

3 kommentarer:

 1. Men herregud! VAR har du hittat det kortet? Jag sitter här,just nu ensam, i Skåneland, har sett en sen film på stora TVn. En ingivelse fick mig att kolla datorn en sista gång innan jag slocknar och så såg jag en glimt från din blogg.. Tusen tack för den fina gratulationen! Jag blev verkligen rörd och varm i hjärtat ♥. Och det där med "äldsta vän" gör jag ju allt mer rätt för... Kramar från Skåne!

  SvaraRadera
 2. PS: Tänk att jag platsar på din blogg med alla fina foton! Det är stort... Kanske jag hamnar på vernissage? Haha..
  Kram igen och godnatt!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är du fin, gamla fotoalbum är små guldgruvor...ibland!
  Kram och hoppas att du får en bra dag...

  SvaraRadera