söndag 28 november 2010

Uppbruten mälaris...

skir och vacker...snart bär den åter för skidor och skridskor...

2 kommentarer:

 1. Hej Gertie,
  Jag fortsätter med stort intresse att följa din blogg, trots att jag inte kommenterar så ofta. Orsaken är att bilderna är bra, och likaså kommentarerna som kommer. Allt är bra, med dina bilder som bas.
  När jag ser en bild tycker jag om att associera dem med där jag varit och det jag upplevt, eller till det som finns i min fantasi eller till det som någon gång har hänt. Bilderna blir symboler för mig.
  I den här bilden ser jag den dyrbara vasen jag råkade fälla och krossa. Den gick inte att limma ihop. Efterföljande utskällning hade jag nästan förträngt. Men bara nästan...../ Hurre

  SvaraRadera
 2. Som musik i mina öron...tack!

  SvaraRadera