måndag 6 februari 2012

Självporträtt?
Tja...varför tar man självporträtt?
Inte vet jag, men fråga ugglan eller er själva?
Här har ni mina självporträtt...här mår jag bra...här kreérar jag...här finner min själ ro och livsandarna spritter...havet, naturen...här lever jag och här vill jag fortsätta mitt liv...
i evighet...amen.

10 kommentarer:

 1. Nydelig design...komposisjon...lys...farger...
  Liker så godt strukturen, tegningene (eller nå hva det kalles ; )) i isen!

  Du er dyktig Gertie! : )

  SvaraRadera
 2. Härligt kreativa bilder. Jag älskar skuggbilder :-)

  SvaraRadera
 3. Jaa, varför, vet inte, men också jag tar ett och annat när solen står lågt och lämnar långa skuggor. Där du är känner också jag ro. Njuter av varje andetag. Havet har en speciell dragningskraft som är svår att motstå. Vackert när hela fjärden är täckt med ny fin is.

  Lite om den ensamma svanen.

  Så tråkigt, den var ju så fin och inte det minsta rädd. Jag stod bara någon meter ifrån den när jag fotade. Den måste ha följt efter mig utan att jag sett det. För den fanns med på den första bilden jag tog. Sedan fanns den med på min sista som jag tog när jag var på väg tillbaka till bryggan. Naturen är grym mot våra vilda vänner.

  Stora kramen till dig

  SvaraRadera
 4. En føler seg i et med naturen da!!!
  Flott bilde. Jeg synes det blir så flott med skyggene i snøen da de blir så blå.
  Ha en trivelig vinteruke til deg.

  SvaraRadera
 5. Behövs inte så mycket för att det ska sätta fart på fantasin , kreéra var det visst du som nämnde Gertie och det lever du upp till !
  Och vilka härliga fågelbilder nedan !

  SvaraRadera
 6. Selvportrett av kropp og av sjel, alt kan fanges av en dyktig fotograf som du, Gertie.

  SvaraRadera
 7. Flotte selvportretter! Supert!

  :)

  SvaraRadera
 8. Härligt!
  Snygga skuggor av din själ :)))
  Gillar
  Kramar från fruset väst
  Halina

  SvaraRadera