onsdag 14 mars 2012

Mammons nya tempel...


i gamla London, antika symaskiner i mängd och Portobello chic.
Staden som ständigt visar nya ansikten, brusar och inspirerar...men ändå...så skönt att vara hemma i lilla Stockholm...allt är ju som bekant...relativt...

10 kommentarer:

 1. Herlige bilder Gertie! Takk for at du deler!

  Jeg ser også fram til å komme hjem til påske...fjell...hytte og REN LUFT!

  Ønsker deg en fin dag! ; )

  SvaraRadera
 2. Nydelige og annerledese bilder. Spennende by London.
  Ha en trivelig uke til deg.
  Hilda

  SvaraRadera
 3. Jeg har aldri vært i London, men spennende bilder du har tatt!
  Husker da jeg var både i Stockholm og Amsterdam for tre-fire år siden, hvor godt det var å komme tilbake til bittelille Trondheim,)
  Særlig Amsterdam hadde forandret seg voldsomt fra da jeg var der for mange år siden. Mye mere stressende trafikk av biler, og ikke minst syklister! Rett og slett en slitsom ferie.
  Ha en fin torsdag!

  :)

  SvaraRadera
 4. London er absolutt spennende ja, og har mye å by på. Her har du vist et lite utsnitt bare, vil tro du har mange flere på lager;)

  SvaraRadera
 5. Fint å få en gløtt av London!

  SvaraRadera
 6. Beautiful photographs. I am greeting

  SvaraRadera
 7. Snygga bilder! Vilken byggnad, så häftig! Kan tänka mej att London är intressant att besöka. Lilla stockholm säjer du ;)) För mej är det stooort :) Längtar dit...framemot våren...

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Byggnader och människor. Visst är London mysigt, men vad är väl det mot rådjur och skog. Själv var jag i New York i höstas, vilket var jättekul, men det är det att gå ut en morgon i skogen med fågelsång i bakgrunden också. Snygga Londonbilder förresten/Hans-Ove

  SvaraRadera
 9. Jadu Gertie, du ser, fångar så mycket mer än det man först ser. Vet inte ritkigt hur jag ska skriva ner det med ord. Bara att jag alltid förtjusas över din talang!

  Fantastiska bilder!

  Bamsekram

  SvaraRadera
 10. På resetid brukar jag ha lite, två eller tre dagar inte längre. Och på morgonen efter ett te gör jag ibland vadslagningar https://basta-casinon.se/videoslots/. Och då tar jag mina vinster och går för att spendera den på souvenirer och underhållning. Det är alltid bekvämt, vinst på vilken plats som helst är alltid till hands.

  SvaraRadera