onsdag 28 mars 2012

Naturens läkande kraft
Somliga dagar är sämre än andra dagar...och var söker man då tröst och kraft? Jo, i naturen förstås!
Jag sökte inte, men jag fann...eller de fann mig, några hundra meter från mitt hus. Vråken kom nära, men örnen och den modiga måsen var för långt borta för 70-200...
Slutsats...man har alltid med sig fel redskap...eller?... känslan avgör om budskapet går fram...jag tror och hoppas!

8 kommentarer:

 1. Åååå....så vakkert fotografert! Jeg liker begge, men det første er helt spesiellt....

  Så heldig du er som får oppleve dette!

  Klem til deg og ønske om en riktig god dag! : )

  SvaraRadera
 2. Flott opplevelse du har hatt! Nydelig det første bildet, og på det andre ser en jo virkelig hvor stor ørna er.

  :)

  SvaraRadera
 3. Att naturen har en läkande och lugnande inverkan håller jag med om. Sen det där med redskapen. Visst är det som du säger, men det finns redan taget perfekta artbilder av allt, så känslan är viktigare än allt annat.

  SvaraRadera
 4. Visst är det ren o skär avkoppling i naturen ! Härligt mönster i vråkens fjäderspel. 70-200 jovisst det känner man igen när nåt oväntat händer o snabbt går det oftast över innan man hinner byta objektiv (skrev jag avkoppling?)
  Synd att man inte kan förstora upp dina bilder då de oftast är så fina o härliga. Svar på din fråga i min hemsida är att jag har kontaktat de som ansvarar för möjligheterna o de ska försöka ordna det under året vi får se !
  Hade en sällsam upplevelse häromdagen med en söt liten varelse i skogen , kommer nog in på sidan i morgon , välkommen o ha en fin helg Gertie !

  SvaraRadera
 5. Ikke alltid man har rett redskap, men uansett er det ikke noe bedre enn opplevelsene ute i naturen. De er festet til minnebrikken i hodet:-)
  Det første bilde er helt konge!!

  SvaraRadera
 6. Gertie, du får alltid frem budskapet;) Dine ord løfter dine bilder og dine bilder løfter dine ord. Og Hans Ove har rett, følelsene i et bilde er ofte det viktigste.

  SvaraRadera
 7. Det är en lisa för själen att få vistas i den fria naturen. Här var du påpasslig med kameran. Vad gör det att redskapet var 'fel' när bilderna blev så vackra. Vråkens stjärtfjädrar är ju så vackert genomlysta.

  Extra varma kramar i dag i snöglopet
  Marianne

  SvaraRadera
 8. Jag delar dina ord och känslor..naturlig livskraft..Maria

  SvaraRadera