onsdag 20 maj 2015

Gatans teater 2med tema...
Bröllop...i nöd och lust
i sol och regn
fotografens dilemma...och brudparens dito.

Har gjort en djupdykning i mitt 10 år gamla digitala arkiv
och resultatet kan du se i högerspalten,
under "Gatans teater 1 och 2".
Nästa djupdykning blir i mitt 45 år gamla analoga arkiv...
och ja...den som lever, får kanske se...mer teater.

7 kommentarer:

 1. Vilka ljuvliga och vackra bilder:D

  SvaraRadera
 2. Ja, den som leter - den finner, Gertie. Nydelig og levende serie fra deg.

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder i de läckraste kompositioner.
  Stort TACK för att du delar med dig av dina album "gatans teater 1 o 2". Har botaniserat och är helt uppslukad och kommer absolut att återvända hit om och om igen.
  Stor KRAM
  M

  SvaraRadera
 4. Bröllop idag kräver planering när man ska tillfredsställa alla vänner. Vi talar om månader bara för att man ska göra dem glada. Ska man dessutom sedan ordna så att alla tärnor och bestmens har samma klädsel, samma skor, och att alla blir nöjda med utseendet på just dem, tar det några månader till. Och dom får stå ut med att det gör lite lite ont i fötterna. Undrar vems fel det var?
  Och sen har vi fotografen som ska hyras in. Som ska ta allt från den rätta vinkeln och i det rätta ljuset. Jag tycker att de hyrde fel fotograf den här gången.
  1-3 bilden skulle de bara garva åt de som gifte sig ( det måste väl vara samma bröllop), 4e bilden visar en lycklig brud, och 5-6 bilden visar ett bröllopsbars och en fotografs vedermödor.
  Strålande bildserie!!!
  / Anonym

  SvaraRadera
 5. Väl påpälsade mannen i vaktkuren verkar ju fylld av humor...
  / Deerhunter

  SvaraRadera
 6. Du har virkelig fanget det små øyeblikkene i det store. Det er så lett å bli fanget av et bryllups overveldende ytre forestilling, men du har virkelig sett de små menneskelige gledene. Veldig vakkert og elegant.

  SvaraRadera
 7. Munchow sier akkurat det helt rette! Mesterlige små øyblikk du har fanget her... også klinger tittelen - gatens teater- så godt også, måtte jeg bare legge til :)
  En riktig god weekend til deg:)

  SvaraRadera