fredag 15 april 2016

Blåsippa-Hepatica...

Blue Painted Lady


Colour me Blue...
Colour my Eyes
Colour me Rainbow

R...red
O...orange
G...gul (yellow)
G...green
B...blue
I...indigo
V...violet

...ROGGBIV...how to learn about the Rainbow colours...
when I was Young...
in the sixties...

6 kommentarer:

 1. Oooh helt bedårande bilder på min favoritblomma !!

  SvaraRadera
 2. Visst är det en ljuvlig tid nu med sippor ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 3. Blått og fiolett. Skarpt og uskarpt. Du har brukt form og farger til å skape noe helt spesielt. Jeg kan bli hengende her lenge og bare nyte dine bilder. Så er jo også hvitveisen - som vi sier på norsk -en liten og vakker blomst. Men du har likevel skapt noe helt spesielt.

  SvaraRadera
 4. Jeg kopiere alt Otto skriver her... når jeg ser bildene dine av blåveisen, ser det så enkelt ut, men jeg fant endelig et bitte lite område her om dagen, men fikk ikke det uttrykket jeg ønsket! Kan bli hengende en stund her, jeg også!
  Ps. TUSEN takk for kommentaren på det ene innlegget mitt,- det er svært verdifullt, for jeg var virkelig usikker på om det gikk an å poste det :) Klem fra meg :)

  SvaraRadera
 5. Så underbart vackert :-)

  SvaraRadera
 6. Visst fick man ta till sådana knep för att klara betygsjakten i skolan. Kanske du har särskilda knep i din fotografering? Fina bilder blir det i alla fall. Tvåan med den schvungfulla stjälken tilltalar mig mest.
  / Deerhunter

  SvaraRadera