onsdag 26 juli 2017

Vykort från Svalbard...

och nordligaste Norge.
Skönhet, dramatik och avsaknad av "de stora vackra vita"...gör att koncentrationen på naturens variation blir extra påtaglig.


Första, andra och sista bilden är från Norge, "Lyngen Alps"...
Jag längtar tillbaka!
Håller på att förgås av "ryssvärmen"...drömmer om snö, is och plus fyra grader...
Vi ses snart igen Svalbard...
och då vill jag träffa ER...

6 kommentarer:

 1. Fina bilder som fångar stämningen fint. Vi var där för 3 år sedan tror jag det var och fick många fina naturbilder...men...isbjörnen uteblev även för oss.....!

  SvaraRadera
 2. Jaha du! Kunde nästan ana att den är svårflörtad, men, man ser ju framför sig alla "fantastiska" bilder av Isbjörnar på längden och tvären...och det blir resans focus för många.
  Jag/vi var skeptiska redan innan. Vi åkte dit för naturen och "exotismen" och vi blev inte besvikna...tvärt om!

  SvaraRadera
 3. Kanotpaddling vid Svalbard?! Hade jag aldrig kunnat tro.
  Skön stämning, jag gillar det avskalade landskapet skarpt.
  / Deerhunter

  SvaraRadera
 4. Makalöst vackra bilder :-)

  SvaraRadera
 5. De store breen som renner ut i havet er et fantastisk skue, ikke sant. Landskapet på Svalbard er noe helt spesielt. Jeg tror de fleste som besøker landsdelen, blir forelsket i naturen. Jeg regner med at du er tilbake i Sverige igjen og nyter den siste resten av sommeren. Håper den blir varm og fin for deg. Og selvfølgelig mye skapende.

  SvaraRadera
 6. Vilket mäktigt landskap och hur stort det verkar vara kan man få en känsla av när man ser kanoterna... Har ju inte varit där men du bjuder på så fantastiska foton så man kan ändå få känslan <3 Känns kanske i läskigaste laget att paddla kanot just där men säkert en väldigt märklig känsla. Fantastiska bilder!!

  SvaraRadera