lördag 28 april 2018

25 dagars Roadtrip i världens vackraste land...

Vykort från Nya Zeeland. Har kört runt både nord och sydön, båda är bedårande, men om jag måste välja, så blir det helt klart sydön. En natur som tar andan ur en, som skiftar från gröna frodiga ängar till regnskogar, till glaciärer, till höga fjäll...på några mils körning.
Ja, det unga, lilla landet har allt man kan önska...även städer med puls och nattliv, men det lämnade vi därhän. Skön tid att åka, nu när det är höst, lagom temperatur och inte överfullt på boenden och vägar.
Samlar tankar och minnen, sittandes i regnet på Christchurch flygplatshotell. Så många bilder att sortera och även huvudet är fullt, men här är i alla fall en början:
Cape Reinga, Napier x2, Rotorua, Wellington i storm...och den färjan skulle vi åka med nästa dag...? Färja till Picton på Sydön, Cape Farewell, Greymouth, Fox Glacier, Wanaka och Queenstowns vackra natur.

En liten början...fortsättning följer...

4 kommentarer:

 1. Men WOW! Blir både mållös och andlös... Så fantastiskt vackert, spännande, annorlunda. Kan bara tänka mig att det måste varit en helt fantastisk resa. Har ju hört att det ska vara ett fantastiskt land med just deras skiftande natur men aldrig sett så mycket bilder förut. Bara någon enstaka...
  Det du visar oss här är helt enkelt magiska, vackra, ja helt suveräna bilder där du visar nåt som är så annorlunda mot hur det ser ut här hemma. Ska bli en fröjd att läsa även nästa inlägg. Wow!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Susanne, tack för att du läser...och framförallt för att du "orkar" svara och kommentera! Det gör mig glad och får mig att orka fortsätta med bloggandet. Tack igen!

   Radera
 2. Bitcoin nasıl alınır öğrenmek isteyenler, kripto para borsalarında gerçekleştirilen işlemler için komisyon oranları ve işlem ücretlerini dikkate almalıdır. Bitcoin nasıl alınır diye merak edenler için, kripto para yatırımlarında başarı için sürekli olarak kendini eğitmeyi ve geliştirmeyi hedeflemelidir.

  SvaraRadera