lördag 22 december 2018

Min nya reseblogg

Ja, jag vet, det har mest handlat om resor även här på blogger, men nu har jag gått vidare och har en ny RESEBLOGG. Du hittar länken till höger och jag hoppas att den blir till glädje och inspiration.
Jag passar på att önska er alla en fin, varm, lugn och God Jul 2018 och ett Gott Nytt År 2019.

Varmt välkomna till  www.gertie-worldwide.com


4 kommentarer:

  1. Aha, lycka till med den nya bloggen då! :D

    SvaraRadera
  2. Bitcoin nasıl alınır merak ediyorsanız, kripto para yatırımlarında başarı için FOMO (Fear of Missing Out) ve FUD (Fear, Uncertainty, Doubt) gibi piyasa duygularından etkilenmemeye özen göstermelisiniz. Bitcoin nasıl alınır sorusuna cevap arayanlar, kripto para borsalarında işlem yaparken yatırım yapacakları kripto paraların arkasındaki ekip ve liderleri hakkında araştırma yapmalıdır.

    SvaraRadera